Menu

POSLOVNI TEK TROJK NA 8. TEKU S PRIMOŽEM KOZMUSOM

Spoštovani podjetniki,

pred nami je že 8. brežiški tek s Primožem Kozmusom, ki tudi letos v Brežice prinaša zanimivost, namenjeno podjetjem, ki na ta način poleg podpore teku v obliki simbolične štartnine, ponudijo dodano vrednost tudi svojim zaposlenim. – najavljamo 2. POSLOVNI TEK TROJK!

Udeleženi predstavniki podjetja lahko poleg zanimive, »štafetne« tekaške izkušnje na največjem posavskem teku na ta način promovirate svoje podjetje (npr. z majicami svojega podjetja), načrtujemo pa tudi podelitev nagrad na velikem odru za najboljše tri trojke.

S tovrstnim angažmajem lahko poleg tega svojim zaposlenim ponudite drugačen, prijeten in predvsem zdrav način team-buildinga, podjetju, ki se bo odločilo za svojo tekaško skupino pa ponudimo 3 VIP vstopnice za večerni, koncertni del Festivala Brežice, moje mesto. Ponudba VIP vstopnic velja do zapolnitve mest v VIP prostoru (Prejemniki kart se odločijo ali bodo koristili VIP vstopnico v petek, 29.6. ali v soboto, 30.6.2018 - po predhodni uskladitvi z organizatorjem).

Vstopnice v VIP del omogočajo:

- dostop do VIP lože za spremljanje koncertnega dela festivala

- posebej urejen, od ostalega prizorišča ločen prostor z izjemnim pogledom na oder

- priložnost za networking s predstavniki sodelujočih podjetij in lokalnih organizacij,

- pijača dobrodošlice

- VIP šank

Prijavnina ekipe na Poslovni tek trojk znaša 95,00 €.

Prijave na: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ali na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Več informacij o teku lahko preberete TUKAJ

 

na vrh