Menu

3. Poslovni tek trojk na Brežiškem teku s Primožem Kozmusom

Spoštovani podjetniki, smo v pričakovanju in pripravah že 9. Brežiškega teka s Primožem Kozmusom, ki tudi letos  že tretje leto zapored prinaša zanimivost namenjeno podjetjem – Poslovni tek trojk.

Udeležba na Poslovnem teku trojk je lahko odlična promocija podjetja. Predstavniki podjetja lahko poleg zanimive, »štafetne« tekaške izkušnje na največjem posavskem teku, na ta način tudi promovirajo podjetje (npr. z majicami svojega podjetja). Najboljšim trem trojkam bomo na glavnem koncertnem odru Festivala Brežice, moje mesto podelili simbolične nagrade, ravno tako pa bodo na podelitvi omenjena vsa sodelujoča podjetja.

Več o tem si lahko preberete TUKAJ.

Preberi več...

RAZVELJAVLJENO JAVNO POVABILO za izvedbo dodatne ponudbe na prostem v okviru festivala »Brežice, moje mesto« 2019 (kokice, sladkorna pena, baloni, street art in podobno,…)

Vabimo Vas, da podate ponudbo za IZVEDBO DODATNE PONUDBE FESTIVALA BREŽICE MOJE MESTO 2019 (24.6.2019 -30.6.2019)

Rok za oddajo ponudbe je 15.5.2019 do 13:00 ure na naslovu Zavoda za podjetništvo, turizem in mladino Brežice, Gubčeva 10a, 8250 Brežice ali na e-naslov This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Več o tem si lahko preberete TUKAJ.

* ZPTM Brežice podaljšuje rok za oddajo prijav  do 30. 5. 2019 do 13:00, kar bo zainteresiranim prijaviteljem omogočilo dodaten čas za pripravo ponudb.

 

Obveščamo vas, da je razpis razveljavljen, zaradi nepopolne razpisne dokumentacije objavljene na spletni strani.  

Novo javno povabilo je objavljeno dne, 30. 5. 2019, rok prijave je do 11. 6. 2019 do 13ih.

POVEZAVAVA NA JAVNO POVABILO

Preberi več...